Притворен отац, обљубио дванестогодишњу ћерку

ПОЖАРЕВАЦ: Судија за претходни поступак Вишег суда у Пожаревцу, одредио је једномесецни притвор за Слађана К. (49) из околине Петровца на Млави, због сумње да је обљубио своју дванаестогодишњу ћерку.
policija, tanjug
Фото: MUP, ilustracija

Притвор му је одреден да не би утицао на сведоке, да не би поновио дело за које се терети и због тежине самог дела за које се сумњици, пишу "Новости".

Он је осумњицен за обљубу над дететом злоупотребом положаја, а за то кривицно дело законом је предвиђена казна од три до 12 година затвора.

Након што је ухапшен, осумњицени је саслушан пред вишим јавним тужиоцем, у присуству браниоца који му је додељен по службеној дужности.

Том приликом, он је описао шта је радио, али је то представио као нешто природно, што не подлеже кривицној одговорности. О томе шта је радио над својом церком, осумњицени је објављивао на фејсбук-групи својим "истомишљеницима", што је приметио један његов рођак и пријавио полицији, наводи лист.

Инаце, осумњицени има укупно петоро деце. Троје је пунолетно, а осим девојцице од 12 година има и децака од 10 година. Двоје малолетне деце је смештено у хранитељску породицу.

EUR/RSD 117.1996
Најновије вести