Продужен притвор држављанину Србије због убиства

ПОДГОРИЦА: Апелациони суд Црне Горе продужио је притвор Јасмину Нишићу из Пријепоља (30), који се терети да је у априлу 2019. у будванском насељу Вељи виногради убио познаника Кристијана Ћорића (38).
pritvor/YT
Фото: Youtube Printscreen

Нишићу је у току кривични поступак пред Вишим судом у Подгорици, преноси портал ЦдМ писање Дана.

Ћорић се пре деценију доселио у Будву и с Нишићем се познавао преко заједничког пријатеља, с којим је делио стан.

У раним јутарњим сатима 14. априла 2019. полицији је пријављено да је на улици уз саму реку Грђевица, поред туристичког кампа, пронађено тело у локви крви.

Полицијски инспектори Центра безбједности Будва затекли су, према речима очевидаца, језиве сцене. Фасада оближње зграде била је испрскана крвљу, а испред улаза је била локва крви.

Полицијске патроле блокирале су излазе из града, а убрзо је утврђен и идентитет осумњиченог, за којим је расписана потерница, а обавештени су и службеници на граничним прелазима због бојазни да осумњичени не напусти државу.

Према незваничним сазнањима, Нишић и Ђорић су се сукобили испред зграде због личних размирица. Нишић је наводно насрнуо на Ћорића и ударао га столицом која је била у дворишту зграде док овај није пао.

Потом је осумњичени побегао, а Ћорић устао и успео да направи неколико корака до улице, где је потом пао и преминуо од тешких повреда које је задобио по глави и телу.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести