Пуцао у себе пред партнерком

Пе­тар А. (55) пу­цао је се­би у гру­ди у Остро­ву на Ду­на­ву код Сре­м­ских Кар­ло­ва­ца.
policija, tanjug
Фото: MUP, ilustracija

Он је то ура­дио пред емо­ти­в­ном пар­т­не­р­ком Иваном. У. (44) и са те­шким по­вре­да­ма пре­ба­чен је у бо­л­ни­цу у Но­вом Са­ду. Његова партнерка ре­кла је да је Пе­тар испа­лио ме­так из пу­шке у се­бе и да је по­ку­шао са­моу­би­ство. Она је обја­сни­ла да је по­ку­ша­ла да га одвра­ти од те на­ме­ре, али да је он ипак пу­цао.

Пе­тар је да­вао зна­ке жи­во­та и ча­м­цем је пре­ве­зен на оба­лу, а за­тим у КЦ Во­ј­во­ди­на, с ра­ном на ле­вој стра­ни гру­ди – ка­же извор из истра­ге. Пе­тар је ра­зве­ден и из пр­вог бра­ка има де­те.

Курир сазнаје да је Ивана Петрова ванбрачна жена. Како сазнајемо од познаника он је зими често долазио на Дунав код Сремских Карловаца.

Око 15 часова и 15 минута у УЦ КЦВ довезено је колима Хитне помоћи НН лице (мушкарац) са знацима хеморагијског шока са тешким телесним повредама у виду прострелне повреде грудног коша. Након спроведених ургентних реанимационих мера пацијент је ургентно оперисан. Постоперативно је у тешком општем стању смештен на Клиници за анестезију и интензивну терапију УЦ КЦВ где се спроводе даље интензивне мере лечења, саопштено је из ПР службе КЦВ.

Nsuzivo.rs/Kurir.rs

EUR/RSD 117.2072
Најновије вести