ШОКАНТНИ ДЕТАЉИ МАСОВНОГ ТРОВАЊА АЛКОХОЛОМ ДЕЦЕ У БЕОГРАДУ, ОТРОВАЛИ СЕ ШПИРИТУСОМ, имали чак 2,8 ПРОМИЛА (ВИДЕО)

.Након вести да је на токсикологији ВМА збринуто чак 12 деце у тешком алкохолисаном стању до чак 2,8 промила алкохола у крви, на друштвеним мрежама појавила се информација да су они отровани шпиритусом, преноси Блиц.
1
Фото: Инстаграм/принтскрин

Објављен је и снимак испред клуба где је дошло до овог инцидента, а на снимку се виде јаке полицијске снаге, као и возила Хитне помоћи.

- Двадесет шест особа од којих су 12 била деца млађа од 15 година на журци су се отровала шпиритусом у познатом београдском клубу. Целу ноћ су провели на ВМА, а у крви пронађен је висок проценат етанола - наводи се на Инстаграм страници мој_бео_град_.

Осим овог снимка, на истоименој Инстаграм страници објављен је стори на ком се наводи да је више малолетника отровано шпиритусом.

- Деца од 15 година на журици су се отровала шпиритусом и целу ноћ су провели на ВМА. У крви им је пронађен висок проценат етанола. Била сам сведок синоћњег доласка деце на токсикологију - наводи се на сторију.

"Блиц" је покушао да контактира клуб у ком се десио овај инцидент, али безуспешно.

Такође, ову информацију смо покушали да проверимо и на ВМА, али нам је речено да то можемо да добијемо тек у понедељак.

Да су деца, чак њих 12, примљена на ВМА током ноћи, рекао је јутрос доктор хитне помоћи ВМА, примаријус др Иван Лековић.

"Они су били у тешком алкохолисаном стању до чак 2,8 промила алкохола. То је озбиљно стање. Забрињава чињеница да малолетна лица долазе у тако тешком стању", рекао је Иван Лековић, доктор Хитне помоћи ВМА.

Он је истакао да је стање у ком су малолетници збринуто озбиљно, и да забрињава чињеница да малолетна лица долазе у тако тешком стању.

Такође, додоа је, посебно је забрињавајуће што су од тога дванаесторо била деца млађа од 15 година.

Поред алкохола било је и малолетних пацијената који су повређени у тучи, напоменуо је доктор Лековић.

Дневник, Блиц

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести