Стефановић и Ребић: Хвала Полицијској бригади

БЕОГРАД: Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић и директор полиције Владимир Ребић захвалили су данас припадницима Полицијске бригаде на пожртвованом раду током ванредног стања и честитали им Дан и славу јединице - Ђурђевдан.
Nebojša Stefanović i Vladimir Rebić čestitali pripadnicima Policijske brigade Dan i slavu jedinice – Đurđevdan Foto: MUP Srbije
Фото: Небојша Стефановић и Владимир Ребић честитали припадницима Полицијске бригаде Дан и славу јединице – Ђурђевдан Фото: МУП Србије

"Поносан сам на припаднике Полицијске бригаде који су и у овим тешким данима за нашу земљу били на висини задатка и несебично дали све од себе у борби против ширења корона вируса", рекао је Стефановић том приликом.

Он им је захвалио и што су, како је рекао, у сваком тренутку били спремни да пруже било какву врсту помоћи грађанима Србије и да им се нађу на услузи.

Министар и директор новчано су наградили 10 припадника Полицијске бригаде због ванредног залагања на извршавању задатака и пружању помоћи суграђанима, саопштено је из МУП-а. Награђени су Милош Симоновић, Зоран Шишковић, Стефан Јаћовић, Милош Петронијевић, Саша Деспотовић, Милан Величковић, Александар Перенић, Саша Трифуновић, Милица Жугић и Драган Кривокапић.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести