Стефановић наградио припаднике криминалистичке полиције

БЕОГРАД: Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић данас је новчано наградио припаднике криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд који су, у две одвојене акције, запленили 150 килограма наркотика и ухапсили осумњиченог који је јуче ушао наоружан у башту једног кафића на Врачару.
stefanovic
Фото: MUP

"Хоћу да похвалим одличан рад београдске полиције и људи који су показали да су изузетни професионалци, који штите безбедност грађана наше земље", истакао је Стефановић и додао да је наградом желео да покаже колико се цени њихов рад.

Министар је нагласио да очекује и даље залагање припадника полиције како би Београд, али и сви остали градови у Србији, били безбедни од криминалаца, пре свега од нарко-дилера.

Стефановић је подсетио да су припадници београдске Управе криминалистичке полиције у првој акцији запленили 150 килограма наркотика у једној кући на територији општине Палилула, чиме су, како је рекао, задали још један ударац трговини дрогом у Београду.

У другој акцији ухапшен је осумњичени који је јуче ушао у један кафић у намери да се, највероватније, обрачуна са лицима из криминогене средине што је, како је навео Стефановић, догађај који је забринуо грађане Београда.

Према његовим речима, брза и ефикасна акција резултирала је хапшењем осумњиченог у раним јутарњим сатима, код кога су пронађени силиконска маска, оружје и одећа коју је носио.

"Брзе акције и добре информације које су довеле до хапшења осумњичених за ова кривична дела показале су да треба да имамо потпуно поверење у нашу полицију, која 24 часа ради свој посао како би грађани Београда, али и целе земље били мирни и сигурни", закључио је Стефановић.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести