Стефановић најбољима уручио пиштоље за Дан МУП-a

БЕОГРАД:  Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Републике Србије Небојша Стефановић и директор полиције Владимир Ребић у склопу обележавања Дана Министарства унутрашњих послова уручили су данас награде припадницима МУП-а, који су својим радом и залагањима постигли најбоље резултате.
Dan MUP-a, nagradjeni policajci  Foto: Tanjug/video
Фото: Tanjug

Више од 50 припадника, из различитих организационих јединица и више полицијских управа, награђени су пиштољима, а Стефановић је изразио захвалност полицијским службеницима на оствареним резултатима рада. 

"Велико хвала награђенима и свима вама који чините МУП и због чијег рада грађани Србије имају бољу и безбеднију Србију. Имам ту част да у последње три године будем на челу Министарства. То је изузетна прилика која ми се пружила у животу и велику част да у безбедносном сектору упознам изузетне људе и велике професионалце“, нагласио је Стефановић, речено је у саопштењу. 

У име награђених припадника МУП захвалио се начелник Службе за борбу против организованог криминала Дејан Ковачевић који је рекао да је та награда за сваког припадника Министарства велика част и задовољство, али уједно и обавеза. Ковачевић се захвалио министру и на свакодневној подршци и труду који улаже како би припадницима Министарства обезбедио најбоље услове за рад.

Ребић је примио данас и породицу погинулог припадника Министарства унутрашњих послова Ненада Стојадиновића, напомињући да МУП никада неће заборавити Ненада и све пожртвоване и храбре полицајце који су дали живот за безбедност Србије. 

EUR/RSD 117.5803
Најновије вести