Стравичан злочин на Новом насељу: Убио рођака, па извршио самоубиство?

НОВИ САД: Беживотно тело М. Б. (42) пронађено је прексиноћ у једном локалу који је био адаптиран за становање, у Улици Милеве Марић број 66 на новосадском Новом насељу, а сумња се на убиство.
d
Фото: Dnevnik.rs

Према незваничним сазнањима, несрећни мушкарац, који је ту живео са рођаком, имао је на телу убодне ране.

Житељи овог дела Новог Сада кажу да су у суботу увече видели полицијују и ватрогасце који су морали да обију локал, након чега је и пронађено беживотно тело четрдесетдвогодишњака.

Леш је откривен у суботу нешто после 22 часа и одмах је обавештена  Хитна помоћ, чија је екипа приликом доласка на лице места могла само да констатује смрт.

Претпоставља се да се беживотно тело М. Б. ту налазило неколико дана и да је у питању насилна смрт.

Иначе, према нашим сазнањима, у четвртак је на Камењару пронађено тело А. В. (39) са пререзаним венама, који је у сродству са убијеним. Њега је полиција га је затекла мртвог у колима са закључаним вратима са унутрашње стране, те су ватрогасци морали да интервенишу и развале врата.

Њих двојица су, наводно живели заједно у стану, који је некада био локал, у Милеве Марић 66.

Према речима комшија, један члан фамилије је пријавио полицији да, већ данима, не може д ступи у контакт са М. Б.. Он се, претходно, распитивао по комшилику када су га последњи пут видели и деловао је прилично забринуто.

Долазио је ту један рођак и распитивао се када смо комшију видели последњи пут. Ту су живела двојица младића, тачније мушкараца, мислим да су рођаци, браћа ваљда. Били су добри према нама, али су, како сам чуо, имали проблема са наркотицима, каже за „Дневник“ један од комшија и додаје да није искључено да је дрога кумовала злочину.

Фото: Dnevnik.rs

Прича се да је овај млађи комшија, наводно, из за сада непознатих мотива убио рођака, а затим себи одузео живот, каже саговорник „Дневника“.

Постоји основана сумња, према нашим сазнањима, да је А. В. усмртио М. Б., али с обзиром да је осумњичени мртав, треба пронаћи материјалне доказе који потврђују те сумње.

Како је и због чега дошло до убиства и самоубиства утврдиће истрага, а више детаља знаће се након обдукције.

Текст и фото: Д. Николић

EUR/RSD 117.1708
Најновије вести