Суботичанину лисице због пљачке „Шикета“

Новосадска полиција ухапсила је Д. К. (26) из Суботице, под сумњом да је у понедељак, уз претњу пиштољем, опљачкао једну златару у Новом Саду. Приликом хапшења, код осумњиченог је пронађено 28 златних ланчића, за које се сумња да потичу из разбојништва у златари.
zlatara
Фото: Дневник (С. Шушњевић)

Сумња се, такође, да је Д. К. учинио још шест кривичних дела разбојништва, односно да је, претећи ножем, опљачкао још три продавнице и три апотеке на подручју града.

Одређено му је задржавање до 48 сати, по одобрењу јавног тужиоца коме ће бити доведен на саслушање, саопштила је јуче новосадска Полицијска управа.

Као што смо писали, непознати млађи мушкарац је у понедељак, уз претњу пиштољем, око 13.30 сати опљачкао златару „Шикет“ у Новом Саду, на Булевару ослобођења 68, прекопута „Дневника“. Повређених није било. У радњи су биле две продавачице, а пљачкаш је ушао непосредно након што је изашла једна муштерија. Тражио је да му се покаже тацна са златним ланчићима, извадио је оружје и без галаме, уз претњу, заграбио је извесну количину накита и муњевито напустио продавницу. Увиђај полиције трајао је неколико сати, а разбојништво је снимљено видео-надзором.

М. В.  

Slaviša
21.09.2017 • 00:16
Doneti pod hitno sve zakonske norme i propise koji važe u UAE,i sve druge državne organe ustroiti da rade po njima!Da podsetim,tamo kriminal sveden na O,a i drugi svi zakoni,od saobraćaja do drugih životnih potreba,da bih društvo funkcionisalo besprekorno!
EUR/RSD 117.5959
Најновије вести