СУМЊА СЕ ДА ЈЕ ЗЛОЧИН ПОЧИЊЕН ИЗ КОРИСТОЉУБЉА Због убиства комшије остаје иза решетака

Двадесетосмогодишњем Д. М. из Ченеја, који се сумњичи да је оштрим предметом усмртио Д. П. (71), продужен је притвор, који може да траје најдуже до 2. маја.
а
Фото: Dnevnik.rs

Он се иза решетака налази од хапшења 3. фебруара, када су му лисице, убрзо након што је злочин откривен, стављене на руке због сумње да је у ноћи између 2. и 3. фебруара лишио живота седамдесетједногодишњег комшију.

Сумња се да је мотив злочина користољубље, с обзиром на то да је код осумњиченог пронађен новац који је одузео жртви, а према нашим сазнањима, у питању је 2.000 динара.

Беживотно тело несрећног човека пронашао је син жртве и пријавио полиција која је, ефикасним оперативним радом, идентификовала и пронашла осумњиченог Д. М., који је несрећног човека усмртио највероватније ножем.

Поједини житељи Ченеја, малог места надомак Новог Сада, и даље су у шоку и не могу да верују да се овако нешто могло догодити у овом мирном и питомом војвођанском селу. Ипак, један од познатијих мештана Светозар Мургашки испричао је дан након трагедије репортеру „Дневника” да је покојни Д. П. био добар и поштен човек.

Фото: Dnevnik.rs

- Ни са ким у месту није имао невоља. Био је у пензији и живео скромно, а у последње време је имао озбиљних срчаних проблема - рекао је наш саговорник.

Сумња се да је мотив злочина користољубље, с обзиром на то да је код осумњиченог пронађен новац који је одузео жртви, а према нашим сазнањима, у питању је 2.000 динара
Фото: Dnevnik.rs

Мештани кажу да се Д. М., који се сумњичи за убиство, у њихово село доселио пре око 15 година и становао је неколико кућа удаљен од Д. П. са татом и стрицем.

Д. Николић

М. Вујачић

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести