Три особе повређене код Леснине, на аутопуту Београд-Нови Сад

НОВИ САД: Три особе су повређене у удесу који се догодио на аутопуту  Београд-Нови Сад, само неколико сати након стравичне саобраћајне несреће у којој је на Новом насељу погинуо тридесетпетогодишњи мушкарац, а петнаестогосишњакиња тешко повређена.
autoput, tanjug
Фото: Tanjug

Несрећа се догодила рано јутрос, око 6.15 часова, код „Леснине", када је из још непознатих разлога, аутомобил је слетео с пута и ударио у саобраћајни знак.

Према речима портпарола Хитне помоћи доктора Зорана Круља, повређени су двадесетогодишњи мушкарац и жене старе 38 и 41 годину. Сво троје су после збрињавања на лицу места превезени у Ургентни центар КЦВ.

- Пацијент Т. Е. (20) је примљен са повредама у виду фрактура и контузионих повреда. После хитне, благовремене, комплетне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, он је хемодинамски стабилан и задржан у УЦ КЦВ на даљем конзервативном лечењу- наводе у ПР служби КЦВ и напомињу да је Б. П. (38) која је примљена са трауматским и контузионим повредама, након опсервације, комплетне дијагностике, лекарске помоћи и збрињавања, пуштена на кућно лечење као и М. Д. (41) која је примљена са лаким контузионим повредама.  

Д. Н.

EUR/RSD 117.3253
Најновије вести