Тужилаштво обавештено о наводном снимању деце на Новом Београду

БЕОГРАД: Министарство унутрашњих послова проверило је власнике аутомобила "ауди Q7" и "сеат леон" страних ознака, који су према писању на друштвеним мрежама, у парковима у новобеоградском Блоку 62 сликали децу узраста од 5 до 18 година и о овом случају обавестило надлежно тужилаштво, саопштено је данас из МУП-а.
policija, tanjug
Фото: Tanjug

Установљено је да је реч о страним држављанима који су полицији рекли да тренутно бораве у Београду где снимају музички спот, негирајући било какво снимање деце.

Иначе су уредно су пријавили свој боравак у Србији.

О свему је обавештено надлежно тужилаштво, а припадници МУП-а предузеће све мере и радње из своје надлежности како би проверили истинитост навода изнетих на друштвеним мрежама, наводи се у саопштењу.

Иако није било пријаве овог случаја полицији, како је то наведено на друштвеним мрежама, она је упркос томе проверила власнике поменутих возила.

Полицијски службеници ће појачати у наредном периоду патроле у општини Нови Београд како би спречили евентуално извршење неког кривичног дела на штету најмлађих суграђана, наводи се у саопштењу и додаје да грађане треба да одмах пријаве овакве ситуације полицији уколико их уоче.

EUR/RSD 118.1396
Најновије вести