У саобраћајки код Дољевца погинула једна особа, Зоран Бабић тешко повређен

БЕОГРАД:  Код Дољевца је данас дошло до саобраћајне незгоде у којој је тешко повређен директор "Коридора Србије" Зоран Бабић, а једна особа која је била у аутомобилу са којим се сударио његов ауто је погинула, речено је Танјугу у "Коридорима Србије".
Zoran Babić Foto: Dnevnik.rs/ arhiva Dnevnika
Фото: Dnevnik.rs

Једна особа је погинула, а петоро је повређено у тешкој саобраћајној несрећи која се око 8:30 часова догодила на аутопуту Ниш-Лесковац, на наплатној станици Дољевац.

Сударила су се три аутомобила, једна за сада неидентификована особа је настрадала на лицу места. Како "Блиц" сазнаје, у несрећи је погинула једна жена, она се није налазила у владином возилу, већ је била на задњем седишту "опела" и имала је сигурносни појас.

Међу повређенима је и директор "Коридора Србије" Зоран Бабић, који је задобио има прелом бутне кости, стабилно је и није животно угрожен, речено је Танјугу у КЦ Ниш. Лечење директора "Коридора Србије" Зорана Бабића, који је јутрос теже повређен у саобраћајној несрећи код Дољевца, биће настављено у Ургентном центру КЦС У Београду и у току је његов транспорт из Ниша.У истој установи су збринути и остали повређени у овом удесу, а према последњим информацијама, нико од повређених није животно угрожен.

"Три особе су лакше повређене, а две теже. Нико није животно угрожен", кажу у КЦ Ниш.

Фото: Саобраћајна незгода на наплатној рампи Код Дољевца Фото: Informer
EUR/RSD 117.5811
Најновије вести