Ухапшен супруг убијене певачице Јелене Марјановић

Београд: Супруг убијене певачице Јелене Марјановић Зоран Марјановић је ухапшен и одређен му је притвор на 30 дана, сазнају медији.

Медији наводе да је Марјановић ухапшен у оквиру истраге о убиству његове супруге, а полиција се и и даље није огласила.Јелена Марјановић убијена је 2. априла 2016. године на насипу у Борчи. Након тога су почеле да се појављују разне верзије овог злочина, а чланови породице су ишли и на полиграфско испитивање које су, како је тада речено, прошли, пише Б92.

Због сумње да је убио своју супругу Јелену, вечерас је у Борчи приведен Зоран Марјановић, незванично сазнаје РТС. Марјановић је приведен у Више тужилаштво у Београду, а саслушање је у току.

Тело певачице, Јелене Марјановић, пронађено на насипу у Борчи 3. априла 2016. године.Она је нестала дан раније, а Зоран Марјановић је увече пријавио њен нестанак.Зоран Марјановић је до јуче био учесник ријалити програма на ТВ Пинку.

Председник, а тадашњи премијер Србије, Александар Вучић, као и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, раније су више пута најављивали да ће убица певачице бити ухапшен, али до хапшења до сада није дошло.

EUR/RSD 117.3388
Најновије вести