Вујачић: Исказ Марка Миљковића је монструозна лаж

Адвокат и саветник министра унутрашњих послова Светозар Вујачић демантовао је данас да има било какве везе са кланом Вељка Беливука и негирао наводе из исказа Марка Миљковића које су пренели медији да је управо он био наводна веза Миљковића и министра Александра Вулина.
1
Фото: Youtube Printscreen

Та изјава је толико монструозна да не заслужује никакав коментар, јер ја већу лаж и монструознију лаж, а имам доста година, никада нисам чуо. Ја не знам који је ум то смислио, такву лаж. Ја сам видео да људи лажу и да измишљају али ово…Да сам јуче умро не бих знао да ово може да се деси, рекао је Вујачић за Н1.

На питање да прецизира да ли говори о Беливуку или Миљковићу, он је одговорио да мисли на обојицу, јер "у животу их није видео, нити са њима разговарао реч, ни телефоном ни никако".

Ја нисам знао док се ово није десило да такви монструми уопште постоје на свету, који такве ствари раде са жртвама. Ја не могу то да поновим шта су радили. Никакве везе нисам имао са њима, као ни с вама, баш тако, истакао је Вујачић.

Миљковић је у исказу на саслушању, који је препричан у вестима NewsMax Adria, тврдио да се састајао са Вулином, тада министром одбране и председником Србије Александром Вучићем.

Он је наводно негирао сва кривична дела за која се терети, а за Вулина тврди да га је упознао преко свог деде адвоката Вујачића.

На питање Н1 откуда га је Миљковић именовао ако нема везе с њим, Вујачић је констатовао да му то у целој причи није јасно и да је "болесни ум вероватно прочитао да је он саветник, па да то мало закомеша нешто".

Зна он да председник Вучић цени Вулина, па ко зна шта је у својој болесној глави искалкулисао све. А у новинама је прочитао да сам ја саветник, што је истина и што је тачно, чега се ја не стидим, напротив, истакао је Вујачић.

А који су мотиви није ми јасно. Који су његови мотиви да смисли такву лаж, у коју нико неће да поверује, ни његови најближи ортаци који су у затвору. Мислим да и Беливук у то не верује. А он сам зна да лаже“, закључио је Вујачић. (

EUR/RSD 117.5653
Најновије вести