ЗБОГ ЕКСПЛОЗИЈЕ Проглашена ванредна ситуација у делу Општине Параћин! ЕВАКУИСАНИ СТАНАРИ ће ПРИВРЕМЕНО бити смештени на друге локације

Општински Штаб за ванредне ситуације у Параћину донео је закључак о проглашењу ванредне ситуације на делу територије општине Параћин – у МЗ Центар 2, због експлозије која се данас поподне догодила у једном од станова стамбене зграде у Улици мајора Гавриловћа, број 9.
p

Како је објављено на званичном сајту те општине, Штаб је донео ову одлуку како би све службе могле да делују правовремено и пруже помоћ у отклањању материјалне штете, која је настала на имовини, домаћинствима и околној инфраструктури, те да непосредно руководе и координирају у поступцима за смањење ризика.

Више породица односно лица евакуисаних из саме зграде у којој је дошло до експлозије као и из околних оштећених објеката, које су и посредно погођене овим несрећним догађајем, биће привремено смештено на друге локације јер не могу остати у својим становима, наводи се у саопштењу.

Подсећамо, једна жена је преминула, а две особе збринуте су у болници због лакших телесних повреда задобијених у експлозији која се догодила нешто пре 15 сати.

Из зграде су евакуисана 44 станара.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести