Хладније време, могућа раздражљивост

НОВИ САД: Јутро хладније него претходних дана. Током дана суво са сунчаним интервалима и мало облака. Ветар слаб југоисточни, крајем дана умерен. Притисак мало изнад нормале. Минимална температура 3, а максимална до 15 степени.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Јутро хладније него претходних дана. Преовлађиваће суво време са сунчаним интервалима и мало облака. Ветар слаб југоисточни, у јужном Банату умерен и у појачању крајем дана. Притисак мало изнад нормале. Минимална јутарња температура 0, а максимална 15 степени.

СРБИЈА: Јутро хладније него претходних дана. Преовлађиваће суво време са сунчаним интервалима и мало облака. Ветар слаб јужни и југоисточни, у поморављу и подунављу поподне умерен. Притисак мало изнад нормале. Минимална јутарња температура 0, а максимална 18 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У уторак топлије са сунчаним периодима, а по подне на западу и северу Србије наоблачење са кишом повремено. У уторак и среду ће дувати појачан југоисточни ветар у поморављу и подунављу.

Фото: meteos.rs

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Очекивана биометеоролошка ситуација допринеће смањењу тегоба код већине хронично оболелих, док за особе са осетљивим нервним системом може бити изузетно неповољна. Код метеоропата могућа је раздражљивост, нервоза и поспаност.

EUR/RSD 117.5773
Најновије вести