Хладно и облачно

НОВИ САД: Хладно, променљиво облачно и суво. Могућа је понека пахуља снега пре подне, а поподне мало сунчаних интервала. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура -1, а максимална 4 степена.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: На југу облачно уз понеку пахуљу снега. На северу ће доћи до разведравања уз повремене сунчане интервале. Ветар слаб северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 5 степени.

СРБИЈА: Хладно и преовлађујуће облачно. Могуће је да буде слабог снега, пре свега у централним пределима. Падавине имају тенденцију престанка. На северу ће доћи до делимичног разведравања уз мало сунчаних интервала. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -3, а максимална 6 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У петак и суботу ујутру мраз, а током дана сунчаније време са мало облака. Дневна температура у постепеном порасту. У недељу и понедељак облачније време уз могућу слабу кишу понегде.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу бити нешто повољније за хронично оболеле и осетљиве особе. Опрез се саветује особама са психичким тегобама. Метеоропатске реакције могуће су у блажој форми, а свим учесницима у саобраћају препоручује се повећана пажња.

EUR/RSD 117.5738
Најновије вести