Хладно и облачно

​​​​​​​НОВИ САД: Хладније и облачно с кишом која брзо престаје, па би остали део дана било суво уз разведравање и дуже сунчане периоде. Ветар умерен северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура 2, а максимална 10 степени.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

ВОЈВОДИНА: Хладније и ујутру облачно с кишом на југу, а на северу раведравање које се до средине дана шири и на југ. Ветар умерен северни. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 10 степени.

СРБИЈА: Хладније и облачно с кишом, осим у Војводини. Поподне киша постепено слаби у централној и јужној Србији и престаје до краја дана. Ветар умерен северних праваца. Притисак изнад нормале. Минимална температура -1, а максимална 11 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У среду ујутру у северним и централним пределима слаб мраз и ведро, а на југу и истоку облачно и температура изнад 0 степени. У четвртак топлије са сунчаним интервалима, а крајем дна наоблачење на западу и југозападу.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Хронично оболелим особама и метеоропатама се саветује опрезност услед неповољне биометеоролошке ситуације. Нарочито изражене тегобе могу имати астматичари, реуматичари и цереброваскуларни болесници. Могући су главобоља, променљиво расположење и поспаност. У саобраћају је неопходна додатна пажња.

EUR/RSD 117.5844
Најновије вести