Хладно и облачно с кишом

Прохладно и кишовито време нас очекује и данас...
kisa saobracaj
Фото: Tanjug (R. Prelić, arhiva)

НОВИ САД: Хладно и облачно с кишом повремено. Ветар слаб западни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 6, а максимална 12 степени.

ВОЈВОДИНА: Хладно и преовлађујуће облачно време са слабом кишом повремено. Ветар слаб северни и северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 6, а максимална 13 степени.

СРБИЈА: Хладно и преовлађујуће облачно време с кишом повремено, а у вишим планинама изнад 1.600 мнв падаће снег. Ветар слаб северозападни и северни. Притисак око нормале. Минимална температура 6, а максимална 13 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу и понедељак променљиво облачно време са слабом кишом повремено, а у вишим планинама изнад 1.700 мнв је могућ снег. Од уторка следи побољшање времена уз претежно сунчано време.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошке прилике могу релативно неповољно утицати на хроничне болеснике, а посебно на цереброваскуларне и особе са дисајним тегобама. Могуће метеоропатске реакције су болови у костима, променљиво расположење и поспаност. Препоручује се додатна опрезност учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5802
Најновије вести