ОД ДАНАС ИЗ БЕОГРАДА ДО МОСТАРА ЗА 50 МИНУТА Ер Србија увела нови лет (ФОТО)

БЕОГРАД/МОСТАР: Српска национална авио компанијиа Ер Србија је данашњим летом (ЈУ634) из Београда за Мостар успоставила директну  линију између та два града.
Er Srbija Promo
Фото: Ер Србија промо

До тог града у Босни и Херцеговини, српски авио превозник од данас саобраћа  три пута недељно, сваког понедељка, петка и недеље. Лет траје око 50 минута.

"Ер Србија се труди да буде карика повезивања Западног Балкана и у томе успева захваљујући доброј комуникацији са партнерима у региону. Данас успостављена авио веза између Београда и Мостара резултат је одличне сарадње и снажне подршке коју нам је пружио аеродром Мостар. Верујемо да ће директна авио линија допринети снажнијем и ефикаснијем умрежавању земаља у региону, као и већим могућностима за путовања ка западној и северној Европи. Оцекујемо велико интересовање путника, нарочито оних који желе да путују између Мостара и Европе или Северне Америке, преко Београда, главног чвориста националне компаније Републике Србије", рекао је генерални директор Ер Србије Јиржи Марек.

Из Мостара преко Београда авионима Ер Србије путници сада могу брзо и удобно да стигну до Париза, Диселдорфа, Цириха, Амстердама, Осла, Барселоне, Копенхагена, Ларнаке, Стокхолма, Прага, Милана, Рима, Франкфурта, Истанбула, Венеције, Болоње, Букурешта, Кракова, Беча, Будимпеште, Хановера, Штутгарта, Хамбурга, Нирнберга, Брисела, Лиона и многих других градова.

Увођењем Мостара у мрежу, српска национална авио-компанија је проширила број регионалних дестинација до којих лети.

Током летње сезоне Ер Србија ће саобраћати измеду Београда и чак 16 градова бивсе Југославије.

EUR/RSD 117.0413
Најновије вести