Претежно сунчано

НОВИ САД: Претежно сунчано са мало облака. Ветар слаб до умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 15, а максимална око 27 степени.
suncano oblacno
Фото: pixabay.com

ВОЈВОДИНА: Претежно сунчано са мало облака ујутру на истоку Војводине. Биће топлије него у суботу због више сунчаних сати. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 27 степени.

СРБИЈА: На северу дужи сунчани периоди, а у осталим пределима променљива облачност. Повремена киша је могућа у централним и јужним крајевима Србије. На северу мало топлије него у суботу због више сунчаних сати, а на југу и југоистоку хладније јер ће бити облачније на том подручју. Ветар умерен северозападни. Притисак око нормале. Минимална температура 14, а максимална 27 степени.

Време наредних дана: Првих неколико дана идуће седмице пријатне температуре: од 23 до 28 степени, уз променљиво време са повременом појавом кише и краткотрајних локалних пљускова. Биће и сунчаних периода.

БИОИМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Код особа са срчаним и респираторним обољењима могуће су тегобе услед очекиваних биометеоролошких прилика. Метеоропатске реакције се могу јавити у виду болова у мишићима, главобоље и смањене радне способности. Опрез се саветује свим учесницима у саобраћају.

 

EUR/RSD 117.5808
Најновије вести