Топло и сунчано

НОВИ САД: Релативно свеже за јул, али пријатно време уз сунчане периоде и дневни развој облака. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 12, а максимална око 24 степени.
lepo vreme, Dnevnik/V. Fifa
Фото: Дневник/В. Фифа

ВОЈВОДИНА: Релативно свеже за јул месец, али пријатно време уз сунчане периоде и дневни развој облака са малом шансом да понегде буде краткотрајне кише. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 11, а максимална до 25 степени.

СРБИЈА: Релативно свеже за јул месец, али пријатно време уз сунчане периоде и дневни развој облака са мањом шансом да понегде буде краткотрајне кише или локалних пљускова са грмљавином. Ветар слаб до умерен северни и северозападни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 11, а максимална до 25 степени.

НАРЕДНИ ДАНИ: Од уторка до четвртка се задржава свежије време од просека за јул уз све више сунчаних сати, а температура ће бити у мањем порасту и мало изнад 25°Ц током дана. У другој половини седмице следи топлије време.

EUR/RSD 117.5121
Најновије вести