У Србији сутра највише 1 степен, облачно и ветровито

БЕОГРАД: У Србији ће сутра током дана бити умерено до потпуно облачно, хладно и ветровито, на северу са сунчаним интервалима, а у осталом делу местимично са слабим снегом уз постепени престанак падавина после подне и увече, док највиша дневна температура неће прелазити 1 степен.
Hladno suvo zima/Dnevnik arhiva
Фото: Dnevnik.rs

У планинским пределима очекује се вејавица, мећава, а због олујног ветра и стварање снежних наноса, најавио је Републички хидрометеоролошки завод. Ветар слаб и умерен, на северу, истоку и у планинским пределима повремено и јак, северни и северозападни. Крајем дана у слабљењу.

Јутро хладно са слабим и умереним мразем. Јутарња температура од -6 до -1, највиша дневна од -2 до 1 степен. И у Београду сутра јутро хладно са слабим до умереним мразем. Током дана умерено до потпуно облачно, суво, хладно и ветровито. Ветар умерен, повремено и јак, северни и северозападни. Крајем дана у слабљењу. Јутарња температура од -5 до -3 °Ц, највиша дневна око 0 °Ц. Према изледима врмена за наредних седам дана, Осетно хладније, нароцито у јутарњим сатима, када се оцекује умерен и јак мраз. До среде у већини места максимална температура биће око или мало испод 0 °Ц, од четвртка у мањем порасту. Током целог периода мало и умерено облачно, суво и хладно са доста сунчаних интервала, а само се још у понедељак у планинским пределима очекује провејавање слабог снега.

EUR/RSD 117.1792
Најновије вести