Временска прогноза: Наоблачење с кишом и пљусковима

НОВИ САД: Наоблачење с кишом и локалним пљусковима. Ветар ујутру слаб јужни, а убрзо затим умерен северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 13, а максимална 24 степена.
Vremenska prognoza Foto: Dnevnik.rs/meteos.rs
Фото: Временска прогноза Фото: Дневник.рс/метеос.рс

ВОЈВОДИНА: Наоблачење с кишом и пљусковима захвата прво север. Могуће су и ретке локалне непогоде праћене градом. Ветар ујутру слаб јужни, а затим умерен северозападни. Притисак испод нормале. Минимална температура 12, а максимална 26 степени.

СРБИЈА: Наоблачење с кишом и пљусковима захвата прво Војводину, а поподне се шири на остале крајеве. Пре подне сунчано и топлије на југу, а поподне и у тим областима освежење с пљусковима. Могуће су непогоде праћене градом. Ветар ујутру слаб јужни. Притисак мало испод нормале. Минимална температура 11, а максимална 29 степени.

НАРЕДНИХ ДАНА: У недељу свежије и нестабилно с повременом кишом и краткотрајним локалним пљусковима. Почетком идуће седмице се задржава свежије време од просека за јул.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА: Биометеоролошка ситуација утицаће неповољно на хронично оболеле, а најизраженије тегобе могу осетити кардиоваскуларни болесници и астматичари. Код метеоропата су могући болови у мишићима, нервоза и главобоља. Препоручује се додатан опрез учесницима у саобраћају.

EUR/RSD 117.5516
Најновије вести