ЈЕФТИНО, А СТАНДАРД Овде шесторо ЈЕДЕ ЗА 100 ЕВРА Ево ГДЕ СЕ МОЖЕТЕ ЗАБАВИТИ ЗА МАЛЕ ПАРЕ

Јахорина: Једна од најпопуларнијих планина у региону, која је препуна скијаша свакако је Јахорина у суседној Републици Српској.
1
Фото: РИНА

Олимпијска лепотица и ове године привукла је многе скијаше, а снег који је падао током читаве ноћи досегао је висину преко пола метра.

- Највећи број гостију је свакако из братске земље Србије, затим има гостију из Хрватске и Црне Горе, али и значајан број странаца који су преплавили скијашке стазе ове планинске лепотице - казао је за РИНУ, Милош Лакић из Новог Сада.

Оно што сваке године занима љубитеље скијања, свакако су цене, које су и ове године примамљиве и повољније у односу на скијашке центре у Србији.

- Уколико Јахарину упоредим са Копаоником и Златибором, цене у угоститељским објектима су знатно повољније у односу на ове две планине. Шесточлана породица на Јахорини може ручати за свега 100 евра, док је за овај број људи оброк на српским планинама незамислив. За шест особа на Златибору вам треба минимум 200 евра, док је на Копаонику то још пута два, због тога смо ми на овој планини стални гости - истиче Лакић.

Фото: РИНА

Од додаје су смештајни капацитети током новогодишњих божићних празника попуњени и да су се ресервације у два најпознатија хотела морале обавити неколико месеци раније.

- Били смо принудјени да своје зимовање резервишемо још у августу, чим смо се мора вратили. Цене смештаја су шаренолике, а слободних места нема. И оно што је најбитније јесте да вам је за трочлану породицу ноћење у једном од два најпознатија хотела, за четири дана на бази полупансиона потребна сума од око 1300 евра - закључио је Милош.

РИНА

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести