КОД СУСЕДА ПРОНАЂЕНА ПЛАСТИКА У „МИЛКА“ СЛАТКИШУ Ево о ком се тачно производу ради и да ли СПОРНИХ чоколадица има и у Србији?

Вест да компанија "Mondelēz International" повлачи свој производ Милка Орео Бар с хрватског тржишта узнемирио је и грађане у Србији. Сходно томе, редакција Блица је контактирала компанију како би проверили да ли ће ова одлука утицати и на српско тржиште.
o
Фото: pixabay.com

Јер, како је потврђено, овај произивод не налази се на тржишту у Србији.

Компанија "Mondelēz International" да је квалитет производа на првом месту.

Сигурност наших потрошача и квалитет наших производа су, као и увек, наш највећи приоритет. Због тога смо, као меру предострожности, започели повлачење нашег производа Милка Орео Бар (37г) са тржишта Хрватске због могућег присуства малог комада пластике у одређеној серији производа.

Овај случај односи се искључиво на производ Милка Орео Бар (37г), с роком употребе 18.8.2024, ЛОТ бројем ОСК0934652 18:28 01 и БАР кодом 7622210721785 одштампаним на паковању. Наведени производ са овим конкретним детаљима није присутан на тржишту Србије, наводе из компаније "Mondelēz International".

Како се даље наводи ниједан други производ поменуте компаније, нити било који други производ из асортимана Милка и ОРЕО бренда, нису погођени овим случајем.

Дневник/Блиц (Milena Stojković)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести