Јединствено у промоцију сирева са територије АП Војводине

Покрајински секретар за пољопривреду, водопривреду и шумарство Чедомир Божић представио је медијску кампању под називом „Неодољиви укуси равнице – сиреви Војводине“, коју је покренуо ресорни секретаријат, у сарадњи са Привредном комором Војводине, с циљем да помогне малим произвођачима да пласирају своје производе на тржишту.
bozic
Фото: Покрајинска влада

Божић је рекао да је ова кампања усмерена ка подизању свести о вредности домаћег производа, као и јединственој промоцији различитих произвођача сирева.

„Кампањом је предвиђен широк спектар маркетиншких активности, као и креирање јединствене интернет презентације sirevivojvodine.rs, која ће садржати платформу за дигитални контакт са купцима и представницима трговинских ланаца. Покушаћемо сликовито да представимо широј јавности ове пољопривредне производе, а самим тим и туристичке потенцијале крајева где произвођачи раде и живе“, рекао је Божић. Он је додао да ће у фокусу кампање бити домаћин који на свом газдинству има заокружен процес производње сира, почевши од узгоја крава и сировина, па до крајњег производа.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести