Нови снимак: Беливук и Миљковић намамљују Вукићевића

БЕОГРАД: На телевизији Пинк вечерас је објављен нови снимак везан за злочине криминалне гупе Вељка Беливуја на којем се чује како Вељко Беливук и Марко Миљковић, вође ове криминалне групе, са својим сарадницима намамљују жртву Лазара Вукићевића у кућу у Ритопеку, где је касније убијен.
policija traka freeimages.com
Фото: freeimages.com

На аудио запису, објављеном у специјалној емисији на ТВ Пинк поводом текста на порталу Крик о оптужбама које је на саслушању изнео Беливук на рачун председника Србије и државног врха, јасно се чује како Беливук са сарадницима планира Вукићевићеву отмицу и најмонструознију ликвидацију.

На снимку, до кога је дошао Информер до детаља је објашњен план на који начин ће Вукићевића довести до викендице у Ритопеку, и чује се уживо пренос целе акције, уз асистенцију одређених лица која прате зртву и међусобно размењују информације.

Вукићевић је једна од жртава овог озлоглашеног клана која је најмонструозније мучена, унакажена и зверски убијена, подсећају медији.

Лазар Вукићевић је нестао у октобру 2020. године, а последњи пут је лоциран на Бановом Брду и од тада му се губи сваки траг.

Пинк: Како су Беливук и Миљковић лажно оптужили Вучића

БЕОГРАД: Главни и одговорни уредник "Информера" Драган Вучићевић вечерас је, на телевизији "Пинк", прочитао транскрипт снимка разговора које су Вељко Беливук и Марко Миљковић водили са својим адвокатом, у коме се, како је навео, види њихово договарање о томе "како да лажу о Вучићу и другим функционерима и како да покушају да изазову хаос и да сруше оптужницу" против њих за припадање организованој криминалној групи.

Како је пренео Вучићевић, у специјалној емисији поводом текста на порталу Крик о оптужбама које је на саслушању изнео Беливук на рачун председника Србије и државног врха Миљковић у разговору са адвокатом Дејаном Лазаревићем каже:

"Треба да пустимо то, да слажемо, да изазове реакцију јавности. За том причом што ћу циљано да пласирам, за тим ''Крик'' плаче и једва ће чекати да све то објаве".

На то адвокат каже: "Треба баш тако, да сте били у вези, да је све то систем држава, да сте били у договору".

У цитираном транскрипту дела разговора који је вођен, Миљковић каже да ће измислити да су се редовно састајали са Вучићем - "ко каже да се нисмо састајали?", на шта адвокат каже: "Не, не не, то је онда реч на реч, нико то не може да демантује."

Миљковић наставља са: "А он кад буде чуо, (помиње женско име) за тим Крик плаче. Стварно плаче. Е њега главног (Вучића) кад пецнеш за то, не можеш да верујеш, хаос настаје. Само се поставља питање одакле у тој згради и ви и он. Кога боли к... шта је у ствари стварно било, а ја ћу да кажем у суду да смо се ту састајали, ту код његове девојке и да нам је она преносила све те информације."

Адвокат је то оценио као "одлично, врхунски".

Исти адвокат у разговору са Беливуком каже да је све "договорено": "Рећићемо, знаш да сте се виђали са жвалавим, редовно, реално."

Беливук на то каже: "Јесте брате, тако ћемо, рећи ћемо и да смо имали снимљено све, али да су ми узели рисивер, па су снимци као обрисани."

Адвокат додаје: "А да би се додатно замутило, рећи ћемо да можда ипак негде имамо снимке, да смо неке преснимили."

Беливук каже: "Тако ћемо све, и у ''Крик'' то све, обавезно."

Вучићевић каже да је "Информер" до тих снимака дошао "на исти начин на који је и господа из ''Крика''" дошла до својих - "од извора и нашли на улици".

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести