Одузет 5.971 бокс цигарета без акцизних маркица

БЕОГРАД: Инспектори Пореске полиције у координацији са Министарством унутрашњих послова су у две одвојене акције на територији општине Уб пронашли и одузели укупно 5.971 бокс цигарета без акцизних маркица, саопштила је Пореска управа.
cigarete tutin1, mup srbije
Фото: MUP Srbije

Како се наводи у саопштењу, обе акције спроведене су у оквиру појачаних активности на сузбијању сиве економије у промету дувана, дуванских прерађевина и осталих акцизних производа.

У селу Трлић пронађен је 4.871 бокс цигарета у току претреса породичне куће и помоћних просторија, а 1.100 боксова откривено је у моторном возилу у месту Совљак.

Због недозвољеног промета акцизних производа, недозвољеног складиштења робе и кријумчарења ухапшена су три лица, а за четвртим је расписана потерница, наводи се у саопштењу.

Dejan
18.01.2018 • 21:11
Svaka cast policiji,jos samo sud da odradi posao do kraja....da se po zakonu strogo kazne svi akteri ovog sverca.....mora da se stane na put takvom bogacenju! Kada ja mogu svoje kazne iz saobracaja da placam i budem pritvoren zbog 5000 din. Interesuje me kako ce biti kaznjeni ovi ljudi....a znam ih sve...komsije su mi! Bas me interesuje kako ce zakon biti sproveden nad njima!!!!
EUR/RSD 117.1998
Најновије вести