Крцуновић: Прижељкивала сам акционе сцене у новој сезони серије "Јужни ветар"

БЕОГРАД: Гошћа нове епизоде видео серијала Танјуг Рефлектор била је глумица Тамара Крцуновић која је говорила о својој улози у новој сезони серије "Јужни ветар -На граници".
Танјуг/Владимир Шпорчић/Тамара Крцуновић
Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић/Тамара Крцуновић

Крцуновић је рекла да јој јебило дивно радити са редитељем Милошем Аврамовићем и посебно глумцем Љубом Бандовићем, али и да је прижељкивала да има акционе сцене.

"Сценариста Петар Михајловић рекао: 'Шта сад ти хоћеш? Да јуриш по улицама?' Па наравно да хоћу! 'Не може'. Није било у том смислу акционих сцена, али ко зна можда успем да убедим Милоша и Петра", рекла је Крцуновић.

Према њеним речима, први филм из серијала "Јужни ветар" је био привукао гледаоце, који су се везали за ликове које играју Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

"Они су стварни ликови, хероји и антихероји у том филму. Много деце, младих, који су одрастали у Београду, могли су да се идентификују са њима, да неки добри квалитетни људи, усред живота у земљи која је пролазила кроз разне фазе, скрену с пута", оценила је глумица.

Круцновић је додала да се ликовима свашта дешава, јер су упали у "вртлог из кога не могу да изађу", а десила се идентификација код гледалаца који су заволели ликове "Јужног ветра", који "имају неке ломове, добре и лоше стране".

Пошто се упоредо са глумом бави и продуцентским послом у позоришту, Крцуновић је рекла да јој је то природно, јер је имала осећај да треба то да ради,  борећи се да слуша себе и своје потребе.

Крцуновић је напоменула да је Београдском драмском позоришту очекује 1. априал премијера представе "Лаж" коју ради управо са Биковићем и Радоњићем, као и Јелисаветом Теодосић.

Према њеним речима, у свету глумци често постају продуценти јер имају потребу као ументици да се изразе о неким темема које их тиште кроз улоге, комаде или филмове, а често су управо глумице продуценткиње својих филмова и серија.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести