НИЈЕ КИСЕЛО ГРОЖЂЕ Марго Роби тврди да није узнемирена што није номинована за Оскара за Барби

Аустралијска глумица Марго Роби саопштила је да није узнемирена што није номинована за Оскара за главну глумицу у филму "Барби", будући да је циљ пројекта био да "утиче на културу", те да сматра успех филма "највећом наградом".
r
Фото: Youtube Printscreen / Variety

"Зашто бисте се осећали тужно ако знате да сте благословени. Намеравали смо да урадимо нешто што ће променити културу и направити неку врсту утицаја. Урађено је много више него што смо икада сањали. То је заиста највећа награда," саопштила је Роби.

Роби је сугерисала да је више узнемирена због тога што режисерка филма Грета Гервиг није добила номинацију за Оскара за режију, док јесте била номинована за најбољи адаптирани сценарио, пише BBC. Осим фанова филма, глумци Америка Ферера и Рајан Гослинг, који су добили номинације за најбоље споредне улоге, изразили су разочарање што Марго Роби и Грети Гервиг није одата почаст.

"Нема Кена без Барби, а нема филма 'Барби' без Грете Гервиг и Марго Роби", рекао је Гослинг, који је у филму играо Кена. Филм је добио осам номинација за Оскара, укључујући за најбољи филм, најбољег споредног глумца и најбољу споредну глумицу. "Барби" је зарадила 1,38 милијарди долара на благајнама широм света.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести