Нови Шјамаланов трилер "Стари" од 29. јула у биоскопима

БЕОГРАД: Нови трилер редитеља и сценаристе Ем Најта Шјамалана "Стари" биће приказиван у српским биоскопима од 29. јула, најавио је данас дистрибутер Тарамаунт.
r
Фото: Youtube Printscreen

"Шјамалан представља застрашујући, мистериозни нови трилер о породици која проводи одмор на тропским острвима, и која открива да осамљена плажа на којој су се неколико сати одмарали доводи до тога да на необјашњив начин убрзано остаре ... смањујући читав њихов живот у један једини дан", саопштио је Тарамаунт.

Редитељ познат, између осталих, по "Шестом чулу" (1999) и "Подељеном" (2016) засновао је на француском стрипу "Sandcastle" Пјера Оскара Левија и Фредерика Петерса свој нови филм "Стари" (Old) у коме играју Гаел Гарсија Бернал, Вики Крипс, Руфус Сивел, Кен Лунг, Ники Амука-Бирд и други.

Почетак приказивања филма у свету због пандемијских прилика био је померен са почетка ове године на 23. јул, а "Стари" је у иностранству зарадио половичне критике, у којима се истичу Шјамаланове занимљиве идеје и њихово неспретно спровођење. Тако је утицајни часопис Варајети приметио да Шјамалан "не истражује идеје већ их разбацује по зиду", док је критика Чикаго сан тајмса описала трилер као "предугачку епизоду ''Зоне сумрака'' само са бољим буџетом и локацијом снимања".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести