Фото конкурс за 7. изложбу фотографија Објективно

НОВИ САД: Фото асоцијација Војводине позива све фоторепортере и фотографе који објављују у медијима а из Војводине су, или су им радови настали у Војводини, да учествују на 7. годишњој изложби фотографија „Објективно“.
fotografije foto aparat
Фото: pixabay.com

Изложба би требало да буде отворена 23. децембра у Музеју Војводине, у склопу својеврсне фоторепортерска Нове године која се у Новом Саду обележава више од пет деценија.

Селектор овогодишње изложбе је доајен југословенске фотографије Геза Ленерт, виши кустос је Даријуш Сами, организатор је Фото асоцијација Војводине, а традиционални партнер у организацији и домаћин манифестације веч седму годину за редом је Музеј Војводине.

Тема је слободна, неће бити примарне политичке фотографије, фотографије црне хронике, као ни фотографије које не прођу селекцију.

Заинтересовани би требало да своје најбоље радове пошаљете у високој резолуцији на адресу fotoasocijacija@gmail.com уз напомену да је уз сваку фотографију потребна је и основана информација о томе шта је на фотографији.

Организатор изложбе ће селектоване радове израдити, опремити и изложити, а списак аутора са по једном изабраном фотографијом објавити у каталогу изложбе. Такође, у циљу промоције изложбе и аутора, организатор задржава право да у ту сврху одређене фотографије објави у медијима уз помињање аутора.

Слањем радова на овај конкурс, поручују из Асоцијације, кандидати су сагласни с условима конкурса.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести