Рецепт дана: Чипс од тиквица с пармезаном

Осим што је брзо готов и не захтјева пуно муке и састојака, није ни калоричан…
tikvice
Фото: Youtube Printscreen

Састојци:

- 2 тиквице средње величине,

- 3 јајета,

- 130 г презле,

- 50 г пармезана,

- маслиново уље

- со и бибер по укусу

Припрема:

1. Исецкати тиквице на танке колутиће.

2. Јаја умутити, а са стране помешати презлу, пармезан, со и бибер.

3. Ставити мало маслиновог уља на дно већег тигања и загрејати га потом на средње јакој ватри.

4. Тиквице ставити у јаја, па потом у мешавину презле и пармезана.

5. Пећи док не добију златно смеђу боју с обе стране.

6. Посути с још пармезана.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести