Александра Радовић: Свако време има своју музику

НОВИ САД: Својим кратким наступом певачица Александра Радовић почастила је посетиоце тржног центра „Променада”, где је недавно завршен ревијални програм 13. издања интернационалног фестивала моде и уметности „Serbia Fashion Week”.
aleksandra radovic
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Она је изводећи своје песме „Љубави моја”, „Живео крај” и „Чувај моје срце” загрејала публику која је те вечери под сјајем месечине на отвореном гледала најновије колекције модних брендова кроз више ревија.

Како нам је певачица рекла, манифестација јој се изузетно допала, посебно што је амбијент те вечери био другачији. Признала нам је да се због пословног пута с којег је дошла непосредно пред почетак програма веома брзо спремила, те да је за свој стајлинг била задужена управо она.

Да будем искрена с годинама све мање пратим моду, јер већ имам неки свој стил, мада погледам с времена на време шта је актуелно и шта се носи, па неке од комада који су у тренду понесем, рекла нам је певачица и додала да понекад ангажује и стилисте, па у свечаним приликама и не мора много да се оптерећује изгледом.

Мислим да бих умела и неког другог да стилизујем. И волела бих то да покушам. Једном приликом сам више из зезања сама креирала неке хаљине за своје потребе, па су ме неке колегинице питале ко их је радио. Рекле су ми да би и оне волеле да их понесу, али нисам се озбиљно томе посветила, додала је Александра Радовић.

Популарна поп певачица рекла је и да примећује да данас девојке зарад трендова које покушавају да прате почињу да личе једне на друге, те додала да би свако требало да пронађе свој стил.

Свако мора да поради на томе шта воли да носи и да понесе оно у чему се осећа добро, а не мора то да се свиди некоме, битно да се ви добро осећате. То је читава филозофија, мислим да робовање трендовима никада није добро, закључила је певачица.

Александра Радовић ових дана иначе промовише издање „The Best of Collection” које је издала „Croatia Records” у Загребу, а на том издању нашли су се сви њени највећи хитови. Како сазнајемо, ових дана ужурбано снима и своје нове песме, које би пред публиком требало да се нађу до краја године. Открила нам је да стилски њене нове песме јесу сличне претходном албуму, који је публика, судећи по коментарима на концертима и Јутјубу, феноменално прихватила, али да су аранжмани овог пута доста другачији јер се и музички правац данас мења. Ипак, како је рекла, верује да ће се њеној публици допасти оно на чему предано већ дуже време ради.  

Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Волим кад ме зову Новосађанком

Певачица Александра Радовић нам је признала да планира свој нови концерт у Новом Саду за наредну годину, те да јој је новосадска публика посебно драга. Како каже, у Српској Атини јој живе и сестра и пријатељи, те да овде увек има већу трему и осећај одговорности. Прошле године је, каже, одржала два бајковита концерта у Српском народном позоришту.

Овде сам и студирала Музичку академију и доживљавам Нови Сад као други дом и њему волим да припадам, рекла је поп дива са осмехом додајући да и људи генерално воле да кажу да она има делић више различитих градова.

Драго ми је, додала је, и да људи из места у којем сам рођена, односно из Богатића, кажу да сам одатле, али ми је драго ми и да људи из Новог Сада кажу да сам Новосађанка.

Волим и што Београђани кажу да сам њихова. Волим да припадам свуда и свима, јер и мој посао је такав. Музика је за све и радује ме што ме људи воле, казала је Радовићева.


Радије не бих коментарисала нови музички правац у којем има све више ауто-тјуна, ми кад смо били млађи то се у другачије сврхе користило,  али свако време има своју музику, истакла је Радовићева и додала да сви клинци имају неке своје узоре и музичке правце које воле.

Ми кад смо слушали „Ганс анд росес” родитељи су чупали косу с главе. Тако и данашњи клинци воле тај неки нови правац, али просто све буде и прође, поручила је певачица.

Владимир Бијелић

EUR/RSD 117.4890
Најновије вести