Александра Радовић: Желим да верујем да доброта и истина увек побеђују

У свакој њеној песми, признаје Александра Радовић, има нечег биографског и онога што доживљавају и преживљавају њени пријатељи. Врло често јој као инспирација послуже и људи које види сасвим случајно.
1
Фото: Youtube Printscreen

“Инспирација заиста настаје из мог и из живота људи око мене. Мој круг сарадника се годинама ширио, али су увек остали неки људи који су ту од почетка, који су упознати о дешавањима у мом приватном животу и који су знали понекад да напишу песму која говори о мојим тренутним стањима и животним дешавањима. Никад нисам експлицитно говорила о томе да ли је нека песма аутобиографска или не. Каква год она била, ако је снимим, она неизоставно постаје део мене. Креативан процес настанка једне нове песме и њено снимање увек учини да проживим емоцију коју она доноси. На сваком концерту и пред публиком изнова и изнова проживљавам ту исту емоцију”, каже кантауторка, преноси Кликс.

Осим у музици, Радовићева срећу проналази у породици, љубави и пријатељима. Каже да нема једно лице за сцену, а друго за приватан живот.

“Трудим се да вреднујем све оно лепо што доноси сваки нови дан. И једна и друга Александра, на бини и приватно, живе за музику и уметност, у томе сам бескомпромисна. Сви знамо да живот није увек песма па ме, када сиђем с бине понекад сачекају и неки не баш тако лепи тренуци, али ја се не дам. Желим да верујем да доброта и истина увијек побјеђују”, говори Александра.

На питање знамо ли се радовати малим стварима и уживати у ситницама, певачица одговара да знамо, али да врло често заборавимо на то.

“Као народ смо весели, умијемо да живимо у тренутку, да се радујемо малим стварима. Ипак, није лако живети у савременом свијету. Окружени смо притиском, стресом, борбом за боље сутра, али зато је важно да схватимо да је најлепши онај тренутак у којем смо добро, у којем смо срећни, здрави и окружени људима које волимо и који нас воле”, искрена је Радовићева.

EUR/RSD 117.3529
Најновије вести