ЈАПАНАЦ УЖИВО ПРАВИО БУКЕТЕ ОД ЦВЕЋА НА ГЛАВАМА! Манекенке ЈЕДВА ХОДАЛЕ, сви су ЗАНЕМЕЛИ када су ОВО видели 

Талентовани јапански мултимедијални уметник и активиста Хикару Сеино шокирао је синоћ Новосађане необичним модним перформансом који је извео у Српској Атини, после којег је настао мук. Ево о чему је реч.
1
Фото: Дневник / Филип Бакић

Он је са својим тимом „Ганон” учествовао на 22. издању „Serbia Fashion Week”-а и публици пружио нешто што ће да се памти. Kористио је свеже цвеће како би стварао цветне креације и то директно пред публиком на модној писти.

Хикару Сеино је, иначе, постао светски познат захваљујући својој иновативној употреби цвећа. На овогодишњем „Tokyo Fashion Week”-у импресионирао је модни свет дизајнирајући писту за ревију бренда Тендер Перон користећи цвеће као основни материјал. Хикару Сеино предводи тим цвећара који се труде да створе еру у којој природа и људи могу више коегзистирати. Он је истакнути цветни уметник, композитор, фотограф, архитектонски дизајнер и власник бренда.

Фото: Дневник / Филип Бакић

Његова прича је инспиративна, јер је Хикару Сеино од детињства имао тешкоће у школи и често се суочавао с неуспехом. Међутим, након што је почео да се бави музиком као тинејџер, открио је своју страст према цвећу и природи. Након великог земљотреса у Јапану, одлучио је да се посвети комуницирању с природом и користи своју уметност како би подигао свест о важности природе у друштву.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dnevnik (@dnevnik.rs)

 

Иначе, четврто вече 22. издања „Serbia Fashion Week“-а јуче је у Мастер центру Новосадског сајма пружило праву модну посластицу, истовремено означавајући и завршетак ревијалног дела ове манифестације. Својом снагом и бојом домаћи бренд „Милова“ подсетио нас је да мода може бити храбра, енергична и неустрашива, а током ревије доминирали су женски капути јарких боја.

Фото: Дневник / Филип Бакић

Након тога, публици се представила гошћа из Шведске, Слађана Виртијевић, која је донела колекцију израђену од свиле, чиме је демонстрирала способност да модом пренесе осећај нежности и суптилности. Дизајнерка Силвана Тошић, чији ауторски печат је препознатљив по имплементацији етно мотива и ручном раду и овога пута подсетила је публику на вредност традиције и наслеђа у свету моде. Марко Параскандало, гост из Малте, донео је креације које су врвеле од свежих идеја и занимљивих форми.

Хана Лековић, својим креацијама, суптилно је истакла лепоту жене. Ручни рад и пажљиво одабрани детаљи употпунили су њене савршено укројене моделе, наглашавајући женственост и елеганцију. Соња Јанковић је на писту донела своју нову колекцију бренда „Хастја”, која је блистала у пастелним тоновима и најфинијим тканинама.

Фото: Дневник / Филип Бакић

Бошко Јаковљевић, стални учесник „Serbia Fashion Week“-а, није нас ни овога пута разочарао. Његова ревија бренда „Мартини Весто“ донела је свеже идеје које су у складу са актуелним модним трендовима нудећи креације за самоуверене момке и девојке. Вече је својом колекцијом „Shadows” затворио француски дизајнер Емерик Франсоа.

В. Б.

EUR/RSD 117.0680
Најновије вести