ЗАСЕНИЛЕ И СЕКСИ МАНЕКЕНКЕ! Ове познате даме мамиле уздахе, ево како су се појавиле пред публиком

Модне ревије увек су одувек биле веома посећени догађаји, где год се организовале, јер се на њима многи утркују да покажу најбоље умеће у облачењу.
1
Фото: Вук Ђермановић / Serbia Fashion Week

Међу њима су и јавне личности, које неретко позирају фоторепортерима у најелегантнијим, најзанимљивијим и најсексепилнијим издањима. Тако је било и на 22. издању „Serbia Fashion Week”-а на којем смо срели доста познатих дама, а ево у кога су све очи биле упрте синоћ на модним ревијама.

Међу истакнутим гостима налазиле су се талентоване глумице - Драгана Мићаловић и Ивана Дудић, које су из првог реда уживале у разноликим ревијама модних дизајнера. У њиховој природној лепоти и једноставним, а секси креацијама уживали су и посетиоци манифестације.

Фото: Марко Османовић / Serbia Fashion Week

У чланице популарне групе „Hurricane” - Јовану Радић, Миону Срећковић и Сару Куруму биле су упрте све очи, будући да су својим атрактивним изгледом засениле присутне. Дуго су позирале окупљеним фоторепортерима, а онда и уживале у најновијим модним трендовима који су се током вечери смењивали на модној писти.
Фото: Srđan Aleksić / Serbia Fashion Week

Пажњу је привукла и позната новосадска новинарка и водитељка емисије „Са друге стране” Радио-телевизије Војводине Милица Ракановић, која се овога пута у гламурозном издању нашла у првом реду, а не на модној писти, иако је раније често шетала као специјална гошћа на модним ревијама.

Фото: Дневник / Филип Бакић

Дух гламура и женствености на модну писту синоћ су донеле водитељка Биљана Обрадовић и мецосопран и солисткиња Београдске опере Љубица Вранеш које су понеле елегантне комаде из најновије колекције „Glam Galaxy” дизајнерке Сузане Перић.

Фото: Дневник / Филип Бакић

Биљана је повела посетиоце у модно путовање кроз нову колекцију чувене дизајнерке, а Љубица их је, осим појавом, својим сценским наступом преместила у другу димензију. 

Фото: Дневник / Филип Бакић

Још једна позната дама прошетала је модном пистом. У питању је певачица Риалда Карахасановић, која се прошетала пред публиком у креацији Милице Тричковић. Понела је заносну црвену креацију, на којој је испринтан лик Фриде Кало.

Фото: Дневник / Филип Бакић

Од познатих даса највећу пажњу привукао је новосадски боксер Ненад Пагонис.

Фото: Дневник / Филип Бакић

Познати спортиста је, спортски одевен, још једном доказао да шарм ипак добија битку са одевним комбинацијама.  

 

EUR/RSD 117.0759
Најновије вести