Краљевска породица не жели да заштити Меган од таблоида

ЛОНДОН: Супрука британског принца Харија Меган Маркл рекла је својим пријатељима да краљевска породица не жели ништа да учини како би је заштитила од напада таблоида, и додала да то не би био случај да је у питању Кејт Мидлтон, супруге принца Вилијама, тврди извор близак војвоткињи.
megan markl, tanjug ap
Фото: Megan Markl, foto: Tanjug (AP Photo/ Dominic Lipinski, Pool)

Како "Дејли мејл" преноси, Меган Маркла рекла је да би краљевска породица променила законе у вези с медијима и укинула таблоиде ако би нападали супругу старијег сина престолонаследника принца Чарсла, као што њу нападају.

Она је истакла да је свима познато како се она и Хари осећају због напада британских таблоида, али да нико из породице не жели да се заузме за решавање овог проблема. Пар је огорчен због тога што сматра да то не био случај да је у питању Кејт Мидлтон.

Хари се пожалио свом оцу принцу Чарлсу и краљици Елизабети због констатног узнемиравања његове супруге од стране таблоида, али они не желе ништа да учине по том питању, тврди извор близак Меган Маркл.

Она је истакла да се Хари јако дуго носи са овом ситуацијом и да неће дозволити да напади таблоида униште њен живот и њихов брак.

EUR/RSD 117.5702
Најновије вести