Пребогати Џон Траволта игра монопол правим новцем

Познати глумац зарадио је велико богатство током дугогодишње каријере.
t
Фото: Youtube Printscreen

Један од првих филмова познатог глумца "Кери" из 1976. године лансирао је његову каријеру, која је само наставила да иде напред. Зато не сумњамо да је он добро зарадио током протеклих деценија, што је и сам глумац потврдио гостујући у емисији „Лејт лејт шоу", преноси Б92.

Траволта (65) је открио да често игра монопол користећи прави новац и лажни новац из игре од 20 долара замени са 100.

"Џон, капирамо. Богат си!“, рекао му је водитељ Џејмс Корден.

Траволта је најпознатији по улогама у филмовима "Гриз", "Палп фикшн", "Сатурдј најт фивер", "Гет шорти", "Фејс/Оф" и "Херспреј". Покушао је и да се бави музиком и избацио сингл "Лет хер ин" 1976 године и нашао се на Билбордовој листи. Његово богатство се процењује на 170 милиона долара.

Добитник је награде Златни глобус и Еми, а био је најмлађи глумац икада номинован за Оскара, што је остао све до данас, пише „Менс хелт“. Он је такође и пилот и има највећи пилотски сертификат који постоји, што му омогућава да управља различитим типовима летелица. Прича се да поседује између 4 и 6 летелица, а његово имање на Флориди има довољно места да може да паркира два авиона испред куће.

Опра Винфри је 2010. године повела публику на скупо путовање у Аустралију, а пилот је ни мање ни више него био сам Џон Траволта, који је и финансирао то путовање.

 

 

 

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести