Разводи се још један британски племић

ЛОНДОН: Нећак британске краљице Елизабете Друге, гроф од Сноудона Дејвид Армстронг Џонс и супруга Серена одлучили су да се разведу након 26 година брака, саопштио је портпарол пара.
d
Фото: Youtube Printscreen

Гроф, иначе син покојне принцезе Маргарете, и Серена имају двоје одрасле деце, преноси Би-Би-Си и додаје да је та објава уследила недељу дана од објаве краљичиног унука Питера Филипса да ће се развести.

Гроф и контеса од Сноудона договорили су се да окончају свој брак и да се разведу. Они моле медије да поштују њихову приватност и приватност њихове породице", наводи се у саопштењу портпарола.

Пар се венчао 1993. године и има сина и ћерку.

Грофова мајка, принцеза Маргарета и сестра краљице Елизабете преминула је 2002. године, док је његов отац, чувени фотограф Ентони Армстронг Џонс преминуо 2017. године.

Дејвид Армстронг Џонс 1985. године основао је компанију за израду намештаја, а поред тога бави се и писањем књига о намештају и уређивањем ентеријера.

Драган
18.02.2020 • 19:00
Чуј "племић", они су племићи баш онако као што је Сир Оливер Оливер из Алана Форда "племић ". Њихова првобитна акумулација капитала је стечена преко робовласништв, расизма, колонијализма, а и данас покзују исте такве тенденције господа "племићи"
EUR/RSD 117.5800
Најновије вести