Шарлиз Терон проговорила о породичној трагедији

Глумица Шарлиз Терон недавно је казала да се не стиди да разговара о тренутку када је њена мајка пуцала у њеног оца у самоодбрани.
sarliz teron
Фото: Tanjug (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Глумица је имала само 15 година када је њен пијани отац пуцао кроз врата собе у којој се скривала с мајком.

"Срећом, ниједан од тих метака нас није погодио. То је чудо. У самоодбрани је моја мајка морала убити свог мужа, мог оца. Што више разговарамо о тим стварима, то се више ослобађамо тих духова из прошлости", рекла је Терон.

Она је одрасла на фарми у близини Јоханесбурга у Јужној Африци с мајком Гердом и оцем Чарлсом. Она је оца описала као психопату те је рекла да је живот с алкохоличаром изузетно тешка ситуација, пише BBC News.

Говорећи о ономе што се догодило, рекла је да је њен отац био толико пијан да није могао стајати на ногама када је ушао у кућу с пиштољем.

"Моја мајка и ја биле смо у својој спаваћој соби, наслоњене на врата, јер се он покушавао прогурати кроз врата. Обе смо се наслониле на врата да не би могао ући. Затим је направио корак назад и испалио три метка у врата. Ниједан од тих метака нас није погодио, што је само по себи чудо", додала је она.

Шарлизе каже да је насиље у породици које је доживела нешто што дели с пуно људи.

"Не срамим се да разговарам о томе, јер мислим да што више разговарамо о тим стварима, то више схватамо да нисмо сами ни у чему од тога. Мислим да је за мене таква прича својеврсно ослобађање", закључује Терон.

EUR/RSD 117.5900
Најновије вести