СВИ СУ СЕ ОKРЕНУЛИ ЗА ПОЗНАТОМ ГЛУМИЦОМ! Јована Балашевић се појавила са марамом на глави на којој је осликан ОН!

Позната глумица Јована Балашевић одушевила је Новосађане својим стајлингом у петак увече на отварању Српске недеље моде, које је уприличено испред Српског народног позоришта специјалном модном ревијом дизајнера из целог света.
Jovana Balašević
Фото: Mladen Sekulić / Serbia Fashion Week

Њен стајлинг никога није оставио равнодушним, а ево и због чега.

Наиме, понесена поносом и подршком према својим ћеркама Петри и Симони, које су као чланице Дечјег хора Опере СНП наступале у програму свечаног отварања „Serbia Fashion Week”-а, Јована је својим присуством улепшала ово вече.

Многима није промакао јединствени модни детаљ који је Јована одабрала за ову посебну прилику - мараму на којој је било исткан лик њеног оца, Ђорђа Балашевића, легенде регионалне музичке сцене.

Фото: Mladen Sekulić / Serbia Fashion Week
Овај емотивни и нежни гест није остао непримећен, те су многи присутни били дирнути овим изразом љубави и сећања.
Фото: Mladen Sekulić / Serbia Fashion Week

Подсетимо, на церемонији отварања приказане су креације дизајнера из 22 земље света, а манекене и манекенке пратио је Kамерни оркестар СНП, који је својим музичким бравурама испунио свечаност, док су чланови Дечјег хора Опере СНП-а и солиста Жељко Андрић додали додатну димензију овој вечери.

Прво вече је представљало праву синергију моде и опере, а већ вечерас наставља се модно путовање ове манифестације у Мастер центру Новосадског сајма, где ће бити приказане ревије бројних дизајнера. У првом блоку од 19 часова представиће се Федерико Букари из Италије, Ioana Degau из Румуније, српски бренд „Zmanya” као и Селма Мекић. У другом блоку од 20 сати своје колекције приказаће Сања Величковић из Словеније, наша Милица Тричковић и Kармикаел Бајфилд из Холандије. За последњи блок од 21 час заказане су ревије Сузане Перић и Mine Siddique из Дубаија.  

В. Б.

EUR/RSD 117.0791
Најновије вести