Познате личности и мода за младе обележили друго вече “Serbia Fashion Week”

После отварања 18. издања „Serbia Fashion Week” - у Музеју Војводине, друге вечери Националне недеље моде, у суботу, одржане су ревије под ведрим небом, на тераси на крову тржног центра „Променада”.
e
Фото: Дневник/В. Фифа

Звездано небо и тераса били су сценографија за вече посвећено модним брендовима, који су представили своје текуће колекције за јесен/зиму. У складу са тим, већи део публике чнинили су млади, међу којима је био велики број популарних инфлуенсера, попут Новосађанке Татјане Босанац, али и познатих личности из различитих сфера јавног живота. Из првог реда ревије су треће вечери „Српске недеље моде” пратили и глумци Јана Илић Милић, Ања Мит, Златко Ракоњац, Тијана Милованов, као и кик-боксер Ненад Пагонис.

Фото: Дневник/В. Фифа

Публика је кроз неколио ревија различитих модних брендова имала прилику да види шта то може да се пазари у бутицима у том тржном центру. Модном пистом доминирале су тамније боје, као и дебљи одевни комади. Тако су манекени и манекенке прошетали и у елегантним, али и кежуал варијантама: носећи тренерке и дуксерице, јакне и прслуке, џемпере, панталоне, као и мајице и сукње и јесење хаљине.

Фото: Дневник/В. Фифа

 

На ревијама су доминирали и одевни комади од џинса, уз који се добро уклапају јакне и џемпери у тамнијим тоновима, као и женске хаљине и мантили за предстојећу сезону. Публика је уживала и у торбама из најновије колекције, као и разноврсној обући различитих брендова.

Продефиловали су и манекени одевени у елегантније комбинације, па су мушкарци могли да уживају у најновијим колекцијама сакоа, кошуља и свечаних панталона.

У паузама између блокова ревија, публику је својим песмама забављао певач Бојан Маровић. Певач је истакао да му је драго што је дао свој допринос једној модној манифестацији, а посебно због тога што је на једној од ревија те вечери прошетао и његов брат.

Фото: Дневник/В. Фифа

– Трендове пратим, али себе не проналазим у свему што се пласира, јер мислим да се пренагљује у неким стварима. Стил се, пре свега, огледа у харизми, она је одлучујућа. Неко може да обуче и обичну белу мајицу, а да се људи окрећу за њим. Важно је да неко то зна да носи – рекао је Бојан Маровић. – Класика је сасвим у реду, за мушкарца са стилом. Битно је да има добре ципеле, панталоне, кошуљу... Важно да се одевна комбинација прилагоди одређеној прилици.

В. Бијелић

EUR/RSD 117.5851
Најновије вести