АКО СТАВИТЕ ОВЕ ПРЕДМЕТЕ ПОРЕД УЛАЗА, БЛОКИРАЋЕ ВАМ СРЕЋУ Ево које су ствари магнети за пех, добро пазите

Начин на који уређујемо кућу доста говори о нама. Али често прескачемо одређене детаље који могу направити разлику када је у питању Фенг шуи.
e
Фото: Pixabay.com

Чак и ако не делује много важно, ходник је једно од најбитнијих места у кући, кажу стручњаци за уређење ентеријера и фенг шуи. Сви су објаснили који су то предмети које никако не смемо да држимо на улазу у кућу, јер су у ствари својеврсни магнети за пех.

Које предмете никада не треба држати у ходнику куће

Ходник је, као што добро знамо, први контакт који људи који пређу наш праг имају када уђу у наш дом. Управо зато треба да буде пажљиво осмишљен, уређен и негован простор. Али, нажалост, већину времена, ходник остаје најзапуштеније место, претварајући се у складиште за одећу и обућу.

У азијској филозофији, осушено цвеће је симбол несреће, посебно када се постави на улаз у кућу. Такође, врло честа биљка у нашим домовима, кактус, сматра се симболом сиромаштва и недостатка, па зато, постављен на улазу у кућу, може привући финансијске проблеме.

Фото: Pixabay.com

Кактус је повезан са невољом управо зато што може да расте у тешким условима, у срединама у којима недостаје управо најважнији елемент за биљке: вода. Тако је направљена веза између суше у пустињи и финансијске „суше“ коју може привући ако се не држи на одговарајућем месту.

Црни или веома тамни предмети

Трчите из ходника у кућу. Да ли видите црни или веома таман оквир, слику, вазу или ситницу? Замените их чистом вазом, белим или плавим оквиром и кристалном ситницом.

Стручњаци кажу да црне, односно тамне боје имају тенденцију да привлаче мрак и бес у кућу, па ако се држе на улазу, ствара се енергетски портал који повећава интензитет негативних енергија које се пробијају у дом.

Фото: Pixabay.com

Отерајте лоше енергије светлошћу, бојама и свежином. Ако немате светли предмет, онда оставите празан простор.

Огледало

У многим културама огледало је предмет који може да „украде душу“, зато је добро да се не суочите са једним одмах у тренутку када уђемо на врата куће. Ако је у ћошку окрњено или сломљено, одмах га баците, крхотине таквог предмета могу донети лошу срећу, пише Diva hair.rо, а преноси Novi.ba.

Дакле, обратите више пажње на ствари око себе, јер оне могу у великој мери утицати на функционалност куће и енергије у њој. Када научите како да распоредите своје ствари у кући, видећете да ће се начин на који се осећате у њему радикално променити.

Крстарица

EUR/RSD 117.1277
Најновије вести