ОТЕРАЈТЕ МАЛЕР И НЕСРЕЋУ Ове две ствари МОМЕНТАЛНО избаците из торбе! Фенг шуи СТРУЧЊАЦИ саветују дамама како да се РЕШЕ БЕДЕ

Да ли сте знали које ствари у женској торби привлаче несрећу по мишљењу фенг шуи познаваалаца до сада?
t
Фото: pixabay.com

У женској торби заиста може свашта да се нађе, међутим, неке даме преферирају мање моделе у које не стаје баш пуно ствари, док поједине носе дословно мали пртљаг са собом.

Међутим, фенг шуи стручњаци имају важне смернице за све припаднице лепшег пола за организацију омиљеног аксесоара, јер према њиховом мишљењу поједини предмети привлаче беду и несрећу на сваком кораку.

Наиме, прво што треба да урадите јесте да избаце све непотребно, јер све те ситнице које ничему не служе привлаче препрека у животу, уколико пратимо сигнале древне кинеске вештине. Ред доноси, заправо, и олакшање приликом доношења тешких одлука - уредна торба доноси хармонију и чува склад. Са друге стране, сме бити ни претешка, јер то симболизује бригу.


Најбољи облик торбе

Пословна торба треба да буде сређена, високо квалитетна и издржљива.

Она симболично представља вашу кесу са новцем и симбол је финансијског благостања.


Шта одмах треба да избаците?

1. Расут новац

Новац искључиво мора бити у новчанику, никако свуда разбацан у торби, јер према фнег шуију зако привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.

2. Старе рачуне

Стари рачуни вас враћају у прошлост, и не само то, као магнет су за одлив новца, а доносе и осећај оптерећења. Зато, истог момента их баците у канту.

Стил Курир

EUR/RSD 117.1804
Најновије вести