Друга сезона серије "Државни службеник" на Суперстар ТВ

БЕОГРАД: Друга сезона серије "Државни службеник" почиње с емитовањем у суботу 10. октобра од 21 час на Суперстар ТВ каналу у продукцији Телеком Србије, најављено је вечерас у Дорћол Плацу.
1
Фото: Promo

У присуству протагониста и креатора серије претпремијерно је приказана прва епизода.

У причи пуној преокрета, сензационалних акција али и неочекиваних жртава, најважније је само једно - безбедност државе без обзира на цену.

Владимир Лучић, координатор за интернет и мултимедију Телеком Србија групе каже да је изузетно задовољан продукцијом друге сезоне телевизијског формата "Државни службеник"

У последње две године појавило се доста изузетно квалитетних серија у нашој продукцији. Суперстар ТВ је најгледанији кабловски канал у својој категорији. Нешто као српски ХБО. Наш циљ је да будемо најзначајнија продукцијска компанија у региону и верујем да ћемо успети да интернационализујемо наше телевизијске формате. Серије ће бити познате у свету као шведске и чешке које се приказују на ХБО. Наши редитељи, сценаристи, а нарочито глумци по квалитету заслужују то, казао је Лучић.

Милан Марић, један од главних протагониста серије каже да је намера целог тима који је створио серију била да не направе неког балканског Џемс Бонда који с лакоћом решава ситуације и проблеме.

Желели смо да од тих агената направимо живе људе којима је оно чиме се баве више од посла, а мање од живота, казао је Марић.

Осим Марића у серији играју Небојша Дугалић, Ваја Дујовић, Ненад Јездић, Радован Вујовић, Жарко Лаушевић, Александар Берчек, Марко Баћовић, Милена Радуловић, Марта Бјелица…

У другој сезони ће им се придружити Инфар Менсур, Аљоша Вучковић, Петар Бенчина, Танасије Узуновић, Никола Ракочевић...

Креатори серије су Предраг Гага Антонијевић и Димитрије Војинов, а епизоде друге сезоне биће репризиране након недељу дана на телевизији Пинк.

EUR/RSD 117.5821
Најновије вести