Херд: Деп ме гађао флашама као гранатама

ЛОНДОН: Америчка глумица Амбер Херд негирала је данас да је приликом насилне свађе одсекла врх прста бившем супругу Џонију Депу, рекавши да је холивудска звезда њу гађала флашама као гранатама.
amber herd i dzoni dep
Фото: Youtube Printscreen

Херд сведочи већ трећи дан на Високом суду у Лондону као сведок издавача британског листа Сан, који Деп тужи за клевету јер га је у чланку из 2018. године годину назвао „мушкарцем који туче супругу“.

Деп (57) је рекао суду да му је врх прста одсечен током свађе када је Херд (34) бацила флашу вотке која га је ударала у руку. Глумица тврди да је од Депа узела флашу из које је пио и разбила је о под, а онда је, казала је, "нешто пукло у њему" па је глумац бацио око 30 флаша на њу, преноси Ројтерс.

"Подигао их је и почео да их користи попут бомби или граната... бацајући једну за другом у мом правцу", казала је глумица.

Херд је у претходна два дана сведочења оптужила свог бившег мужа да ју је злостављао и физички и вербално док је наводно конзумирао алкохол и дрогу, тврдећи да се у разним тренуцима током њихове бурне везе бојала за свој живот.

Деп и Херд упознали су се на снимању комедије "Дневник рума" која је изашла 2011. године. Венчали су се у Лос Анђелесу у фебруару 2015. Херд је поднела захтев за развод следеће године, а пар се званично развео је 2017. године.

EUR/RSD 117.5629
Најновије вести