ХР: Жена која је ушла у пошту није заражена

ЗАГРЕБ: Загребачка полиција, након што је објављена вест да је жена заражена корона вирусом јутрос била у пошти у загребачком насељу Запруђу, саопштила је да је утврђено да то није тачно и да она није заражена.
hrvatska zastava
Фото: pixabay.com, ilustracija

Како преноси Јутарњи лист, жена која је дошла у пошту је сусетка особа које су у самоизолацији, док она сама није заражена. Њено упозорење запосленима у пошти да шаље документе других особа, које имају корона вирус, очигледно је погрешно схваћено, па је настала паника.

Полиција је саопштила да је жена дошла у пошту како би предала дознаке за боловање друге особе, које је било потребно послати у његово подузеће.

Утврђено је да она не болује од корона вируса, а да папири припадају особи која је заражена и која не излази из свог стана.

Жена која је донела дознаке је сусетка која води бригу о зараженој особи и његовој породици, која се налази у самоизолацији.

Приликом предавања папира, имала је људску потребу да напомене да је реч о дознакама особе заражене Ковидом-19, што су запослени погрешно схватили у смислу да је она заражена, наводи полиција.

EUR/RSD 117.5944
Најновије вести